CONCURS DE DESENE PENTRU COPII – „ENERGETICA ÎN VIZIUNEA COPIILOR”

  • 0

CONCURS DE DESENE PENTRU COPII – „ENERGETICA ÎN VIZIUNEA COPIILOR”

Category : Noutăți

concurs-IES-copiiInspectoratul Energetic de Stat organizează un concurs de desene pentru copii cu genericul „Energetica în viziunea copiilor”,  dedicat Zilei Energeticianului, care este marcată în fiecare an la 22 decembrie.

La concurs sunt invitaţi să participe copii din clasele I-IV.

Scopul concursului constă în evaluarea cunoştinţelor copiilor privind  importanța energiei electrice în viața de toate  zilele.

Condiţii: lucrările vor fi creaţii unice şi individuale, de orice dimensiuni, utilizînd variate tehnici sau materiale (acuarelă, grafică, etc.). Participanţii la concurs vor indica obligatoriu și clar informaţii privind  numele, prenumele, clasa, instituţia, localitatea.

Lucrările vor fi trimise pînă la data de 14 decembrie 2015 pe adresa Inspectoratului Energetic de Stat – MD-2012, or. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78 ori pe adresa Inspecţiei energetice teritoriale din localitate cu mențiunea – Concurs  de  desene. După data de 14 decembrie lucrările nu vor fi incluse în lista de participanți.

Desenele inspirate din materiale ilustrative sau Internet vor avea un punctaj mai mic de apreciere. De asemenea, nu se acceptă lucrările copiilor, care au fost executate de adulți – membrii familiei, profesori etc.

Cele mai relevante lucrări vor fi expuse în incinta sediului Inspectoratului Energetic de Stat. Cîștigătorii concursului vor primi diplome de participare şi premii.

 

 

 

 


Leave a Reply