PROGRAM DE INSTRUIRE LA IES

  • 0

PROGRAM DE INSTRUIRE LA IES

Category : Noutăți

Instruire-martie111Timp de patru zile (14 -17 martie), inspectorii subdiviziunilor teritoriale ale Inspectoratului Energetic de Stat au participat la un curs de instruire, organizat în conformitate cu Planul de acțiuni al IES pe anul 2016.

Tematica programului a inclus mai multe întrebări ce țin de cadrul normativ și de reglementare a supravegherii energetice dar și probleme specifice activității de bază a inginerilor-inspectori și tehnicienilor. După fiecare temă expusă, participanţii au făcut schimb de păreri şi au primit răspunsuri competente la întrebările adresate. În cadrul celor 24 de ore de instruire au fost implicați specialiști ai Direcției tehnice, Secției diagnostica instalațiilor și calitatea energiei, Secției planificarea, monitorizarea și analiza supravegherii IES.

De asemenea, participanții la instruire au participat la lucrările Expoziţiei internaţionale specializate de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu gaze, echipamente de condiţionare a aerului “Moldenergy”, care s-a desfășurat la Chișinău, în perioada 16-19 martie 2016.


Leave a Reply