Săptămîna Moldova Eco Energetică la Chișinău

  • 0

Săptămîna Moldova Eco Energetică la Chișinău

Category : Noutăți

timsssLa Centrul Expozițional „Moldexpo” din Chișinău a fost dat startul Săptămînii „Moldova Eco Enegetică” . Evenimentul este organizat de  Agenţia pentru Eficienţă Energetică sub egida Ministerului Economiei şi realizat la iniţiativa Proiectului Energie şi Biomasă în Moldova, finanţat de UE şi implementat de PNUD Moldova.

La lucrările forumului au fost invitați conducerea țării, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova, organizațiilor internaționale, mediului de afaceri.

Timp de cinci zile (28-02 decembrie) vor ave loc mai multe evenimente, avînd drept obiectiv promovarea eficienței energetice și utilizării surselor de energie regenerabilă în Republica Moldova.

Participanții vor avea posibilitatea să cunoască experienţa  statelor europene în utilizarea tehnologiilor de producere a biogazului, oportunitatea producerii şi utilizării gazului de sinteză în ţara noastră.

În cadrul Galei Moldova Eco Energetică, din data de 02 decembrie forumul va culmina cu ceremonia de premiere a celor mai notabile proiecte din acest sector.

Agendele zilnice ale evenimetelor programate în cadrul „Săptămânii Moldova Eco Energetică”, le găsiţi pe site-ul: www.mee.md.

 


Leave a Reply