Mesajul de salut al dlui Iacob TIMCIUC, Şeful IES

Iacob_Timciuc

Stimaţi concetăţeni,

Bine ați venit pe pagina oficială web a Inspectoratului Energetic de Stat.

Ne-am propus să creăm acest site www.ies.md pentru a stabili un mecanism eficient de comunicare cu publicul larg și a asigura o transparență în activitatea IES, a fi mai aproape de consumatori și doleanțele acestora. De asemenea, suntem dispuși spre un dialog constructiv cu partenerii noștri, care activează în procesul tehnologic de producere, transport, distribuție şi consum a energiei electrice.

Sectorul energetic din Republica Moldova este supus unor provocări cum ar fi: securitatea asigurării resurselor energetice, creşterea preţurilor combustibililor (în special petrol şi gaze), sporirea eficienței de utilizare a energiei, îmbunătățirea calității serviciilor și extinderea spectrului de servicii oferite consumatorilor. În acest context, este nevoie de un alt mod de abordare, de spirit inovator, de capacitatea de a oferi soluţii concrete, competenţă şi seriozitate.

Considerăm, că Inspectoratul Energetic de Stat, ca autoritate de supraveghere energetică posedă aceste calităţi şi este poziţionată favorabil pentru a valorifica oportunităţi existente în domeniul energetic.

Vîzitînd pagina oficială a IES, veţi găsi informaţii ample privind statutul social al instituției, structura organizatorică, modalităţile şi specificul de activitate a subdiviziunilor teritoriale, harta interactivă a acestora.

De asemenea, prin intermediul paginii web, specialiștii IES vor răspunde la întrebările vizitatorilor și a consumatorilor de energie ce necesită soluţionare corectă nu numai la momentul dat, dar şi în perspectivă.

Vizitatorii paginii oficiale web a IES vor avea posibilitate să se documenteze asupra bazei legislative în domeniu, politici şi strategii vis-a-vis de activitatea IES şi a subdiviziunilor teritoriale, parteneriatul social cu autorităţi naţionale şi internaţionale.

Ne dorim să răspundem la toate doleanțele vizitatorilor paginii web și să stabilim un parteneriat bilateral eficient de comunicare între Inspectoratul Energetic de Stat și consumatori.

Cu respect,

Iacob TIMCIUC,
Şeful Inspectoratului Energetic de Stat


Leave a Reply